perjantai 21. lokakuuta 2011

Suomenmestaruudet ja muut kovat skabat

Terve,

Tänään ajattelin vähän pureutua tanssipelikisojen jännittävään maailmaan. Olen tässä listaillut jokaisen vuoden SM-kisojen top3:t (=suoraan kopioinut tanssipelit.fi:stä), sekä muiden kovan tason kisojen tulokset. Pelkät listaukset toki on tylsiä, joten pyrin myös vähän avaamaan listoilta tuttuja pelaajia. Varoitan jo nyt etten tule käymään kaikkia läpi, ja se on jokaisen oma henk.koht. helvetti jos siitä loukkaantuu.


Suomen mestaruudet


Master of Dancing Stage '04  Jka Jukeboksi Laggy
Master of Dancing Stage '05  Jka Jukeboksi [XenonTech]
Tanssipelien Suomenmestaruus 2006  Jukeboksi Jka Arx
SM A-sarja 2007  Pure Jukeboksi Jka
Suomen mestaruus 2008 Jukeboksi lord_diablo Gemi
Suomen mestaruus 2009 hippaheikki lord_diablo Gemi
Suomen mestaruus 2010 MRJR japee hippaheikki
Suomen mestaruus 2011 hippaheikki Mek japee




Erikoisemmat SM:t


Master of Dancing Stage '04 Freestyle  Stuf Ufopoli Alhe
Freestyle of Dancing Stage '05  Jka jaettu Phantaloz ja Frog -
Multiplayer SM 07 Jka Smooth gilgamesh1
SM B-sarja 2007 Rangifer Huijari bustar
SM A-sarja 2007 - no-bar Jukeboksi Jka Pure
PUMP SM-kilpailut Gemi vehnae Alhe




Naisten "SM:t"


Kissojen kisa '07 Shoy Midori Trinket
Kissojen Kisa '08 hyuuu Mek Nammi
Kissojenkilpailu 09 hyuuu Mek Mizuki




Assembly-kisat


Assembly '04 DDR-compo Smooth Jka redix
Assembly '05 ASUS DDR-compo Jka Haprog [XenonTech]
Assembly '06 ITG Competition Jka Arx [XenonTech]
Assembly Summer 2007 Jka Gem Lil_K
Assembly Summer 2008 Jka Doat Gem
Assembly Summer 2009 hippaheikki Gemi Coppa
Assembly Summer 2010 hippaheikki Doat Mek
Assembly Summer 2011 Mek Japee hippaheikki
Assembly Winter 2007 Arx Jka Doat
Assembly Winter 2008 Jka LILK Doat
Assembly Winter 2009 Gemi Doat XETEK
Assembly Winter 2010 Gemi MRJR lord_diablo
Assembly Winter 2011 ZoG- Gemi Lonni




Muita kovan tason kisoja


Turku DDR Open Jka Haprog Arx
Helsinki ITG Invitational 2007 Jka Arx Gem
EM-Karsinnat '08 Jka lord_diablo Jukeboksi
Tanssipeli-cup 2008 ITG finaali Jukeboksi lord_diablo gilgamesh1
Tanssipeli-cup 2008 PIU Pro finaali  Gemi Jukeboksi japee
EM-Karsinnat '09 Coppa hippaheikki gilgamesh1
ITG Invitational 2009 Jukeboksi hippaheikki lord_diablo

J to the K to the A, eli JKA
Kaksi suomenmestaruutta, kymmenen muuta voittoa, neljä toista sijaa ja yksi kolmas sija. Tämä mies on ollut skenessä kova vaikuttaja niin kauan kun itse olen pyörinyt kuvioissa. Hän on ollut yhdistyksen puheenjohtaja, hän on hallituksen jäsen, hän on yhdistyksen tapahtumajavastaava, hän on pyöräyttänyt käyntiin Summer Breeze-tapahtumat, Summer Party-tapahtuman, sekä Rengon legendaariset lanit. 

JKA tunnetaan hitaista speedmodeista, pädin pieksemisestä jaloillaan vaimonhakkaaja-ilme kasvoillaan, sekä lentävästä jutusta. Hän on onnistunut voittamaan myös puolet suomessa järjestetyistä Freestyle-kisoita, joten hän ei ole vain tylsä scoren paukuttelija.

Mies, Legenda, Ilmiö, JKA itse

Jukeboksi 
Kaksinkertainen suomenmestari, ainoan suomicupin voittaja, sekä kutsukisojen murskaaja. Kolme kertaa saanut hopeaa SM-kisoista, hopeaa myös suomicupin PIUP-finaalista, sekä yksi kolmas sija EM-karsinnoista. 

Mies, jonka paino koostui 65% rastoista, kun tapasin hänet ekaa kertaa. Äärimmäisen tiukka ajoittaja,  sekä maratonien alistaja. Mies joka seuraa pellepainia, pelailee pokeria ja omaa yhden siisteimmistä asenteista tanssipelipiireissä. Nykyään ehkä hieman laiskempi tanssipelailija, mutta löytää silti tiensä aina tapahtumiin.

Törmäsin mieheen ekan kerran ekaa kertaa tennispalatsissa käydessäni. Kaverin takana oli iso joukko katselemassa pelailua ja biisin jälkeen Jukeboksi oli ystävällinen ja heitti pullon yleisöön. Joku innokas fani sai siis matkamuiston jukesta. Toinen juttu mikä kerrasta jäi mieleen oli maratonin pelailu, jonka ensimmäisen biisin jälkeen juke kääntyi satunnaisen sivusta katsojan viereen ja syytti häntä siitä, että biisi meni pieleen "Sun syy!" Seuraavan biisin alussa juke kyllä sanoikin "Ei se oikeasti ollut sun syy."

p.s. Jukelle ei vittuilla 
Pure
Pure tuli, pelasi, treenasi ja voitti. Pure on osallistunut vain kahteen kovemman tason kisoihin, joista toisen, suomenmestaruuden, hän voitti. Nobarin SM-kisoissa tuli kolmas sija. Pure muistetaan äärimmäisen kermaisesta ja loistavasta tekniikasta. Huhu kertookin, että puren yläruumis on oikeasti patsas, eikä se sen takia pelatessa koskaan liikkunut. Puren bravuureihin kuuluu myös hitaat speedmodit, josta kertoo euphoria ja br 1x passit.

  Kuvassa Pure treenaa SM-kisoja varten.

hippaheikki 
Tarina kertoo, että hippaheikin tanssipelaaminen alkoi siitä, kun hän näki ohimennen tanssipelaajien SM-kisat. Kisoja katsoessaan hän päätti ruveta lajin suomenmestariksi ja tästä alkoi tiukempaakin tiukempi treenaus TX:llä ja ovenkahvoilla.
 
Suomenmestaruuksia miehellä on kaksi, Assembly summer-kisojen voittoja kaksi, kisoista yleisesti hopeita kaksi, ja pronssia kaksi. hippaheikki usein tunnetaankin kakkosmestarina, sillä kaikki mihin hän ryhtyy, toistuu vähintään kahdesti.

MRJR 

Laggy
Laggy on kova jätkä pelaa näppiksellä. Sen lisäksi Laggy tuntuu olevan lahjakasa (tarkoituksellinen) kaikissa rytmipeleissä, mitä hän koittaa. Huhut kertovatkin, että rytmin jumala titi-taa, antoi hänelle taivaanloisen lahjan, jolla hän kuulee pienimmätkin audiovivahteet. Laggy on myös kova äijä ajaamaan autoa.

  
Smooth & Redix
Liian vanhoja, en osaa sanoa mitään muutaku, että smooth osaa tanssia myös ihan oikeasti. 

[XenonTech^] aka XETEK
Matti on Tampereen villiori. Hänellä on tanssipeliskenessä eniten kolmansia sijoja, joten häntä voisi kutsua melkein kolmosmestariksi. Matti tunnetaan hyvästä huumorintajusta, alkoholin vivahteista, laadukkaista tupakeista, sekä uskomattomista videoista. 

Matin tuotoksia päästiin näkemään myös Assembly-tapahtumassa, mutta sijoituksesta en tiedä kyllä yhtään. Tässäkin blogissa on jo kertalleen linkattu tämän miehen tekemä Humppa Unlimit-video, sekä Assembly meemi-video. Tässä vielä muutama näytös täytös:
Kuvassa meitsin ostama battery.

Gemi 
Päivölän takametsistä skeneen saapunut kaveri syö ainoastaan suklaata. Hän oli hetken aikaa ensimmäisen suomalaisen yksityiskoneen yksinäinen omistaja, kunnes häneltä huijattiin osuuksia. Gemi on tehnyt kanssa äärimmäisen paljon lajin eteen suomessa, niin hallituksessa, kuin sen ulkopuolellakin. Useana kautena PJ, useissa muissa vastuuhenkilörooleissa ja trix gamesissa vaikuttava kaveri, jonka hartaimmat toiveet ovat maailman rauha, loputon suklaa ja tanssipelit olympialajina.

Gemi on voittanut ainoat PUMPI:n SM-kisat, muutamat assembly-skabat, sekä cupin pump-finaalin. Sen lisäksi hänellä on useita hopea sijoituksia assembly-tapahtumista. Yleisesti tiedetäänkin, että gemi osaa luoda psyykkisen kontaktin kotipädeihin, joka edes auttaa aika paljon kotipädikisoissa. 

Gemi on myös ollut mukana auttamassa PG:tä tekemään EM-kisoista paremman paikan kaikille. Tämän lisäksi Gemi on ensimmäisen ja vielä toistaiseksi ainoan tanssipelimafian johtaja.

Gemin tanssipelimafia, Huomatkaa LIKE A BOSS-asento

Lord_diablo / Gilgamesh1
Nämä kaverit ovat myös erittäin skeneaktiivisa jätkiä, jotka myös osaavat pelata. He puskevat quadia ulos tasaiseen tahtiin ja heille pelatessa on epätodennäköisempää olla saamatta quadia, kuin saada quadi. 

Kisamenestystä heillä on melkon paljon, monta hopeaa ja monta pronssia, mutta ei valitettavasti voittoa, vielä. Syy miksi puhun heistä kokoajan yhdessä on se, että he kisoissa tuuraavat aina toisiaan. Koska he näyttävät niin samoilta, kukaan ei ikinä huomaa ovelia vaihtoja, joita he tekevät väsyessään. Yksi Legendaarisimmista vaihdoksista tapahtui 2008 SM-kisoissa, joissa Diablo hämäsi vastustajiaan väittämällä kivenkovaan arcaden takana pesiytyvän siiliperheen. Koko yleisö ja muut pelaajat menivät etsimään siiliperhettä, jonka aikana vaihdos tapahtui.

Arx
Arx on niin kuin kuvaus hänestä, lyhyt.

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti