perjantai 14. lokakuuta 2011

Blogin funktio 2x^2+3y=5

Terve,

Aloin tässä kelaa vähän tätä blogin funktiota ja totesin, että puhtaasti huumoripitoinen blogi on surkea idea, koska se kuitenkin epäonnistuu tarkoituksessaan, jos haluaa pitää sen oikeasti aktiivisena. Tästä syystä olen päättänyt vähän löysätä blogin funktiota ja kertoa välillä ehkä jopa asiaa ja omia mietintöjä tanssipelaamisesta ja tanssipelaajista.

Toisekseen haluaisin huomauttaa, että minulla ei ole mitään tarvetta tehdä tätä yksin, joten jos sinulla on mielenkiintoa kirjoittaa/kuvittaa samankaltaisista aihesta, niin laita spostia osoitteeseen mediapommi[at]gmail[.]com ja sinulla on hyvä mahdollisuus saada kirjoitusoikeudet. Yhdistetyssä blogissa on se kiva puoli, että se on helpompi pitää aktiivisena, jos jollekkin kirjoittajista tulee writer's feet (ei block, koska se on liian ITG:tä [VITSI OLI OMA KEKSI MÄ])

Huomenissa/tänään ajattelin kirjoittaa vielä jonkinlaisen postauksen vähän erään paikkakunnan pelaajista, mutta näin aamupäivästä jaksan heittää juttua vain vähän yksittäisestä miehestä.

MRJR, Oulun sonni, Paras kaveri, Juha Bond, Suomenmestari 2010, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

MRJR on oululainen staminajyrä, joka harrastaa muutakin kuin tanssipelejä (lue: oikeaa liikuntaa.) Hän ÄSSÄTTI intin kutsuntojen kunto-, rasva- ja lihastestin ja oli oulun kaikkien aikojen paras jätkä. Noh oikeasti hän oli ainakin kärkikastia, vaikka ei ehkä kaikkien aikojen uros ollutkaan.

MRJR on mukava jantteri, jonka kanssa on hyvä sebaa juttuja ja useimmiten hän on erittäin ystävällinen kaikkia kohtaan. Suosittelen kaikkia tutustumaan häneen paremmin seuraavassa dankeventissä, vaikkakin voi olla ettei hänellä ole aikaa hengata juuri sinun kanssa, kiireinen mies kun on.

Tässä vielä muutama kuva Juhasta. Ensimmäinen on viime Dankeventistä (nappasin kuvan, kun hän pyörähti stadionilla katselemassa vanhoja kavereitaan.)
Huomatkaa Juhan vaatimaton ja maanläheinen ilme.
//edit: tytöt vasemmalta oikealle: Elli, Salla, Miina, Anniina, Lauren, Catherine, Susanna, El Zorro ja Pirjo-Irmeli

Toisessa kuvassa Juha on pelottelemassa karhua hänen metsästysmökillään Inarissa
 kuvasta kiitokset Jussi "Kasipallo" Makkoselle


Assyilla Juha totesi, miksi hän käyttää s-ketjun kauppoja.
Tästäkin kuvasta kiitokset Jussi "Kasipallo" Makkoselle

5 kommenttia:

  1. Ah, esimerkillisesti käyttäytyvä nuori suomalainen, joka aikansa käyttää yleviin, miehisiin harrasteisiin, kuten metsästykseen. Selvästi myös makunsa tietävä mies, kun naisia löytyy rivistä. Kuristakaan ei siis ole laisinkaan pulaa.

    Toivotan onnea ja menestystä tulevaisuuden koitoksiin ja rientoihin Oulun sonnille, Juha Bondille. Älkööt erheet tahi esteet jarruta sinun voitonmarssiasi!

    VastaaPoista
  2. Lautakulttuureista tutut waifu-ateriat ovat innoittaneet myös Juhan naispuoleisia faneja:

    Juha Husbond

    Nyt naiset napatkaa pian Juhasta kiinni, ennenkuin on liian myöhäistä!

    VastaaPoista