keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Räjähtää

Terve,

Tästä lävähtää tulille aivan uusi huumoripainotteinen tanssipeli-blogi! Ensimmäisen blogin kanssa ihmisillä usein käy harmillisesti niin, että se kuivuu hyvinkin pian kokoon. Itse koitan nyt motivoida itseni olemaan silti aktiivi ja pitämään blogin hengissä räävittömän surkeilla kuvilla ja jutuilla.

Mikäli tulit etsimään asiasisältöä ja uutta mielenkiintoista tietoa tanssipeleistä, olet melko varmasti tullut väärään paikkaan. En edes jaksa yrittää pitää vakavaa ja älyllistä blogia, koska itselläni ei siihen aivokapasiteetti riitä (tämän tulette huomaamaan myös lukemattomista kirjoitus_virheistä.) Toinen syy on toki se, että tanssipelaajat eivät ole ikinä mihinkään tyytyväisiä, ja ne tykkää nillittää kaikista (kirjoitus)virheistä (Aymee <3)

Toivottavasti viihdytte täällä ja seuraatte päivityksiäni yhtä ahkerasti, kuin mitä itse niitä luon. Ideoita blogiin saa ja pitää heittää osoitteeseen Mediapommi [at] gmail [.] com

P.S. Upeita taustakuvia tälle blogille ollaan hakemassa ja voit lähettää oman ideasi edellä mainittuun osoitteeseen. Muista laittaa otsikoksi "Taustakuva" : ) Sitten vain luomistyöhön!

P.P.S Koska sivuston ideana on olla hauska ja "humoristinen", laitan tähän liiteeksi upean kuvan eräästä innoittajastani. Koittakaa arvata kuka on kuvassa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti