sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Curling-kivi ja tarina sen takaa

Kosteaa saunailtaa on vietetty ja huonoa läppää heitetty. Esiin nousee jälleen kerran haudastaan pienenä piikittelynä Ernolle (nimi muutettu) Curling-Kivi -nimitys. Mistä kaikki sai sitten alkunsa?

Olimme hyvien ystävysten kanssa tanssipelaajaporukalla viettämässä iltaa eräässä lähes kattohuoneistossa Leppävaarassa. Alkoholin vivahteista oli nautiskeltu hillitysti ja oli aika siirtyä saunan puolelle. Kylpyhuoneen lattia oli jo hieman märkä ja tästä syystä ehkä hivenen liukas, joskaan kukaan muu kuin Erno ei sitä tulisi huomaamaan.

Erno päätti lähteä saunasta haukkaamaan hieman happea ja avasi oven. Samalla hetkellä kun hän piti ovenkahvasta kiinni, liukas lattia yllätti Ernon. Hän ei lentänyt suoraan selälleen, eikä edes kiukaaseen, vaan pystyn kätensä avulla tekemään "heilauttavan" liikkeen. Jalat edellä ja selkä perässä hän "laski liukumäkeä" märkää lattiaa pitkin. Kun pelkästään selkä koski lattiaa ja raajat oli jostain käsittämättömästä syystä nostettu ilmaan, Erno alkoi liukumaan avuttomasti kuin Curling-kivi, kohti pyykinpesukonetta.

Kaksi porukasta kysyi heti miten kävi, kun yksi iloinen saunoja repesi jo hillittömään nauruun. Heti kun Erno vastasi ettei mitään käynyt, rupesivat muutkin nauraamaan magoisasti.

TLDR / liian epäselkeä teksti:
Tässä kuva tapahtuneesta:
Erno "Curling-Kivi" Uuspaavalniemi
Nyt sitten kaikki muokkaamaan uusia Curling-kuvia Ernosta!

PS. Voitte laittaa mailiin tai kommentteihin pyyntöjä muista inside jutuista, mitkä pitäisi mielestänne selventää. Koitan parhaani ja avaan niitä massalle.

1 kommentti: