perjantai 21. lokakuuta 2011

Hämeenlinna ja sen pelaajakunta

Terve,

Oletteko kuulleet koskaan Hämeenlinnalaisista aktiivisista tanssipelaajista? No en ole kyllä minäkään.

Voisimme vetää tästä julman johtopäätöksen, että pelailuun vaadittavat puitteet puuttuvat Hämeenlinnasta kokonaan, mutta näin asia ei ole. Laitoin tutkinta ja tilastoryhmäni selvittämään tanssipelimahdollisuuksia Hämeenlinnassa ja sieltä löytyi täydelliset puitteet kehitykselle ja skenetoiminnalle, vieläpä edulliseen hintaan.

http://www.actionfactory.info/pelitjaaktiviteetit
Lainaus sivulta: 
"Tanssipeli, erittäin hauska kaksinpeli huipputason tanssialustoilla ja musiikkivideon pyöriessä valkokankaalla, mitä paremmin pysyt musiikin rytmissä sen paremmat pisteet saat. Käytämme ehdottomasti parasta tanssipeliä mitä koskaan on valmistettu, todella svengaavaa Viidakkokirjaa. "
Hinnat: 30 min/max 10 hlön ryhmä 100 € + 10 €/lisählö
1 h/max 10 hlön ryhmä 150 € + 10 €/lisählö




Miten siis voi olla mahdollista, että parhaalla koskaan valmistetulla pelillä varustettu "pelitalo" ei ole tuottanut vielä yhtään S-luokan pelaaja? En voi itsekään ymmärtää tälläistä.

Voisimme mielestäni kysyä, jos yksityiskoneiden omistajat voisivat myös päivittää ITG-pelinsä tällä huikealla Viidakkokirja-pelillä. Miinuksena tietysti reilusti kohoava hinta, mutta kuka nyt ei laadusta haluaisi maksaa?

P.S. Tänään tulee varmaan vielä toinenkin postaus, mutta kun satuin löytämään näin ison ja tärkeän tiedon, oli minun pakko päästä jakamaan se teidän kanssanne.

P.S.S. Muissa uutisissa: tänään on perjantai.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti