sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Arjen sankarit

Terve taasen!

Aluksi haluan sanoa, että tulen jatkossakin kirjoittelemaan blogia. Aktiivisuustaso tulee olemaan yksi teksti per viikko/2viikkoa/kuukausi, ihan fiiliksien ja ajan mukaan.

Sitten asiaan. Olette varmasti kaikki joskus katselleet supersankaripiirrettyjä tai muita hyviä dudeja telkkarista, joten olen päättänyt paljastaa teille pienen salaisuuden. Oletteko koskaan miettinyt, että mitä rakkaat tanssipelaajakamunne tekevät vapaa-ajalla? Eivät ainakaan tee normaaleja töitä. Uskomattomalla tutkimusmatkalla olen selvittänyt usean henkilön oikean henkilöllisyyden.

Laittakaas taustalle vaikka tämä biisi soimaan tunnelman luomiseksi:
http://www.youtube.com/watch?v=zh0Oh5zF2iA

Sankari, jonka tanssipeliskene ansaitsee, mutta jota se ei nyt tarvitse, on myös itse tanssipelaaja. Kaikki tuntevat hänet, hän on kaikkien rakastama.

Juha Wayne / Batman


Kotioloissa hän on herrasmies, varakas kaikkien kaveri, joka ymmärtää erilaisuutta. 


Mutta öisin hän palvelee suurempaa yhteistä hyvää.



 Hänellä on myös mukana toiminnassa batgirl ja batboy, joiden kanssa batman päihittää pahimmatkin vastustajansa...

..kuten

Poison Petra

Tämä hurmaava neiti on täynnä viheliäistä myrkkyä. Hän hurmaa kaikki miehet pusuhuulillaan, jotka ovat samalla Petran tappavin ase.

Julisteessa kerrotaan miten helmikuussa Petra täyttää 20

Japekeri

Pahamainen Batmanin vastustaja, jolla on alhaisempi rasvaprosentti ja korkeampi lihasmassa. 

Pahamainen virnistys takaa onnistuneen keikan.

Zorro

Kaikilla oikeuden puolustajilla ei ole hallussaan laajaa asevalikoimaa ja supervoimia. Tämä sankarillinen joupin karjatilan omistaja pitää järjestystä yllä etenkin espoon metsissä ja laidunmailla.

Huomatkaa hänen epätyytyväinen ilme rikollisuuden nykytilaan.

kITJANAAMIO

Oulu on iso julma metsä, täynnä vaarallisia kannibaaleja ja muita ihmissyöjiä (sekä pieniä käärmeksiä). Tätä sekavaa kaupunkimetsää hallitsee pääkallolinnasta (eri linna ku he-manilla) kITJANAAMIO.

Kuin pomo, hän pitää käsiä puuskassa.

Huhut kertovat, että muuan Tatu olisi kITJANAAMIO. Heillä on ainakin samanlainen asento.

Subartmies

Tämä sankari ei ole kotoisin tanssipelaajille ominaiselta planeetalta Hesarista, vaan saapuu aina taltuttamaan vihollisia kaukaiselta tuhoutuneelta planeetalta Jyväskylä. Hänen heikkoitensa on märät sukat ja viettelevä katse.

Hän on uhkea, hän on muhkea, hän on Subartmies
 

DR. Musteporo

Hän on paha jäbä. Hän on Subartmiehen arkivihollinen. Hän ryöstää pankkeja, naisia, viinaa ja tupakkia. Joskus ehkä myös karamellejä.

Huomatkaa punaiset liikennevalot taustalla.