maanantai 6. elokuuta 2012

Assemblyt tulivat ja menivät!

Moro sanoi Moromoro!

Taas on yksi räjähdysmäisen jännittävä kilpailu katseltu Assemblyilla. Assembly, suomen suurin tietokonefestivaali/tanssipelitapahtuma, ei jättänyt taaskaan ketään kylmäksi. Paikalla oli äärettömän paljon erilaista toimintaa rytmipeleistä ja tietokoneista kiinnostuneille, kuten angry birds-tanssipeli, nuolipitsaa, pädi-aterioita ja muuta teemaan sopivaa.

Kaikista isoin juttu oli kuitenkin tanssipelikilpailut, jotka lähetettiin suorana streamina myös Lontoon olympialaisiin. Kilpailuun osallistui kymmenittäin kovia tanssipelaajia, sekä muita huippu-urheilijoita, kuten Roger Federer. Gol D Roger Federerinäkin tunnettu kuuluisa t[a](e)n[ss](n)ispelaaja osallistui kilpailun, vaikkakin joutui samalla heittämään hyvästit Olympiakullalle. Valitettavasti Assemblyn turnaus ei ollut Roogerin erikoisosaamista, eli dubbelia.


Tässä sydänkohtaus on juuri saamassa Federeriä kiinni rankan biisun jälkeen (baardit ovat parhaat)

Kilpailun loppupuolella meinattiin kokea äärimmäisen dramaattisia hetkiä pädien alkaessa nikottelemaan. Kaikkien hyvä ystävä Juha Romppainen pelasi erittäin raskaalla "sementti"-tekniikalla, mutta sai siltikin huomattavan määrän SURKEE-arvosanoja. Valittaessaan kyseisestä vääryydestä tuomareille, kanssapelaaja Murska El Kokkonen totesi kylmän tylysti seuraavanlaisesti:
"Juha ei vaan osaa pelata"

Kuitenkin testattuaan Murska huomasi, että laitteisto tosiaankin oli huonommassa kunnossa kuin mitä hän oletti. Kilpailu oli äärimmäisen tiukka, uusia suomen ennätyksiä syntyi lähes jokaisesta biisistä ja lopulta finaali huipentui massiiviseen tuplaquadiin Space Space Shooter^2:sta, jossa on tunnetusti yksi vaikeimmista slowdowneista.


Tässä näette Juhan "Sementti"-tyylin, sekä SURKEE-arvosanat.

Palkintojenjako sujui leppoisissa merkeissä Lontoossa, jonne kärkikolmikko lennätettiin Assembly-tapahtuman jälkeen, missä heitä juhlistettiin itsensä Englannin kuningattaren, sekä Ruotsin Mufasan johdolla. Palkintoja oli mm. aatelisarvo ja paljon Englesmannien suosiossa olevaa silmäviinaa, jolla humalatila saavutetaan tehokkaasti ilman monimutkaista juomisprosessia.

Kuvassa Ruotsin Mufasa Ludvig Van Mufasafen XVII

 Sankareista toteutettiin myös Kuokkalan sillalle pienimuotoinen patsasrykelmä, joka näkyykin kuvassa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti