sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tanssipelitapahtumat

Terve taas pitkästä aikaa!

Kiireistä miestä viedään paikasta toiseen ja eräät toiset harrastukset, sekä työtehtävät ovat pitäneet tätä miljonääriä poissa blogin parista.

Pitemmittä puheitta alan kertomaan teille tämän postauksen aiheesta, eli tanssipelitapahtumista. Näillä kunniakkailla tapahtumilla on ollut jo pidemmän aikaa ilo palvella jokaista rivitanssipelaajaa, sekä tarjota erittäin paljon päänvaivaa ja stressiä järjestäjille. Voisimme aloittaa aivan ensimmäisestä tapahtumasta.

Renko 2006 - Tanssipelilanit

"Side nukku sohvan ja purjo pyörii :------------D"
"ei se pomu sitä unen saantia haitannut vaan MYSSEN MYLVINTÄ JA TUHINA, jeesus, miten voi mies pitää sellasta ääntä nukkuessaan :D "



Allekirjoittanut ei ollut mukana tässä veikeässä tapahtumassa, jossa poliisiat kävivät paikalla, tilanomistajan skidit ja kaverit tulivat hengaamaan luvatta tiloihin (ja lukittautuivat tarinan mukaan makuuhuoneeseen pariutumaan), sekä pari rohkeaa miestä menivät sokeistettuina (pyyhkeillä, ei pippurisumutteella) naisten saunaan. Täältä tapahtumasta on myös peräisin Ernon (nimi muutettu) kuvaus, 80kg räjähtävää seksiä. 

Tapahtuma oli siis ensimmäinen suuri tapahtuma, jonka pääjärjestäjänä toimi Jka. Hän hoiti homman hyvin kotia ja jälkikäteen palautteet olivat pääosin positiivisia, mitä nyt vähäisestä nukkumatilasta ja kylmyydestä valiteltiin. Yksi ainoa mies ei ollut kunnolla tyytyväinen ja sen näkee jo hänen ilmeestään.

Ilpo "Tyytymätön" Norjalainen

Koska tapahtuma pidettiin landella, eli hesarin ulkopuolella, pellolla tuli vastaan useita erikoisia ja erilaisia otuksia. Muutamasta saatiin onneksi kuva.

Kaksipäinen pomuihminen. Toinen päistä näyttää aivan pomun ohjaimelta, kun taas toinen pää on "normaali" ihmisen pää.

IIDX-mies.

Kaikilla tarinoilla ja tapahtumilla on usein onnellinen loppu. Niin myös Rengon laneilla, jossa paha ruhtinas Side heitettiin yhteisvoimin veteen ja karkoitettiin eräälle pienelle saarelle nimeltä jyväskylä.



Seuraavassa blogipostauksessa käydään läpi humppa unlimiteddia! Se sijaitsi myös landella, eli ei hesarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti