keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tanssipelibiisipaketit

Terve terve,

Blogipostauksia tulee yhä harvemmin, kun allekirjoittanut ei jaksa avata photoshoppia. Saattekin kuvittaa tämän blogipostauksen itse, jos olette ahkeria ja komeita. Aina kun postauksessa tulee kohta [kuva tähän], voitte tehdä oman tuotoksenne ja lähettää sen minulle. Editoin kuvan sitten postaukseen krediittien kera.

Ajattelin tällä kertaa ottaa aiheeksi tanssipelibiisit ja niihin tehdyt chartit ja niistä muodustavat biisipaketit.

In The Groove 1 & 2
Nämä biisipaketit ovat tunnettuja monipuolisesta musiikista ja tasaisen varman laadukkaista, mutta teemallisista stepcharteista. Biisejä löytyy klassisesta dubsteppiin, sekä neo "angel raping" fuusiobluesiin. Charteista vastaa megakorva Chris Foy, mr. ZiGzAGSmileyInfektionKdiibadaabaSafetynet Kaw, sekä Uchima. Uchima on tehnyt pelisarjan upeimmat crossichartit, sekä mielenkiintoisimmat kuviot, kun taas Foy ja Kaw ovat vastanneet mielenkiintoisten rytmien keksimisestä.

[Kuva tähän, jotain kivaa ja kuvaavaa]

In The Groove ReBirth 1 & 2
Näissä biisipaketeissa idea on enemmänkin tuottaa mahdollisimman omaperäistä kamaa, sillä eihän kukaan halua tehdä "tylsiä" peruschartteja, joissa ei ole jotain raivostuttavan ihanaa twistiä. Pelin idea onkin muuttunut paljon alkuperäisestä, ja on kiva huomata miten tarkoituksena on nykyään vain muistaa jännät kohdat täysin ulkoa. Suosittelen koeajamaan Safety Nettiä, koska se on oikeasti hyvä chartti.

[Kuva tähän]

ProPack
Kiva paketti, joka kaipaisi pientä viimeistelyä, ei muuta.

[Kuva tähän]

Yksittäisten henkilöiden packit
Useat yksittäiset henkilöt myös tekevät kappalepaketteja, sillä heillä ei ole muutakaan mihin käyttää aikaa. Yleensä yksittäisten askelkuvijoiden tekijöiden kappaleet ja askelkuviot tunnistaa niiden selvistä ominaispiirteistään. Yksinäiset sankarit kuitenkin rikastuttavat charttivalikoimaa ja siitä haluan antaa isot kiitokset ainakin Mandodolle, Deukselle, Sataille, Gemille ja Erno-Matiakselle.

[kuva]


Loppusanat
Suurin ongelma biisipaketeissa on täysin surkea musiikkimaku. Toivoisinkin jatkossa esimerkiksi teiltä hyvät lukijat seuraaviin kappaleisiin chartteja:
http://www.mikseri.net/artists/james-cunning/ich-bin-da-1-4-sseldorfer-feat-dj-farbstoff/24700/

ps. Parhaista charteista näihin biiseihin luvassa pieni mieltä lämmittävä palkinto.
pps. Koitan sylkeä tällä viikolla vielä toisen laadukkaamman blogioksennuksen ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti