lauantai 12. marraskuuta 2011

Lahjaideat näin joulun alla

Tjenare vaan,

Olen huomannut, että eräs erittäin aktiivinen ja mukava, sekä joulunhenkinen ihminen (odber, iso kiitos sinulle) on järjestänyt tanssipelit-foorumeilla salapukki-OPERAATION, jonka seurauksena moni nyt varmasti pähkäilee erilaisten lahjojen parissa. Älä kuitenkaan huoli, jos et osallistunut salapukkiin, sillä nämä vinkit saattavat toimia ihan muutenkin lahjaideoina.


Mega nyrkkeilyhanskat AKA käsipelaamishanskat

Näillä jumalattoman isoilla hanskoilla pystyt tekemään useita asioita liittyen tanssipeleihin. Eikö meinaa grippi pysyä tangossa? Ei hätää, näillä hanskoilla pysyy aivan varmasti. Tuleeko randomskidit häiritsemään pelaamistasi julkisilla arcadeilla? Ei hätää, näillä hanskoilla vedät häiriköitä dunkkuun hyvin tehokkaasti. Etkö meinaa saada otettua handeja kunnolla, ja välittyykö pädeihin liikaa hikeä käsistäsi? Ei hätää, näillä hanskoilla voit turhat huolet, murheet unohtaa.


With his bad ass knuckles at his sides, he'll beat you down, and he'll smack you around! Botekuri Kamasu and his name is the Naniwa Tiger, Tiger, TIIIGEEER!

Tyylikkäät aurinkolasit

Tiedätte varmasti tunteen, kun pihalla liikkuessanne aurinko paistelee silmiin, ettekä näe mitään. Aurinkolasit olisi kiva heittää naamalle, mutta mitkään lasit eivät ole tarpeeksi tyylikkäitä teidän viileälle olemukselle? No minäpä tarjoan tähänkin ratkaisun.

Kuten ehkä näette, näitä tyylikkäitä aurinkolaseja saa retrohenkisesti DDR-noteskineillä ja modernisti ITG-noteskineillä

Vain vähän laiskojen rytmipelit

Onko joskus rasittanut liikaa lähteä arcadelle? Tekisi mieli pelata jotain rytmipeliä, mutta ei jaksais antaa hien virrata ja pelata mitään mikä vaatii vaivaa? Nyt minulla on sinulle ratkaisu! Näillä mielenkiintoisilla ohjaimilla pystyt pelaamaan tanssipelejä ilman suurta hikeä ja vaivaa. 

Tämä ensimmäinen on tarkoitettu hieman yksinkertaisemmille ja niille, jotka haluavat pystyä pelaamaan liikkeessä. 

Aika kuuma, ja sopivan laiska

Tämä seuraava on tarkoitettu etenkin solo- ja double-pelimuodoista diggaaville lurjuksille. Tässä sekoittuu innovatiivinen muotoilu, tehokas nappiensijoittelu ja ihana pelituntuma.

Rufuskin voisi ottaa tälläisen lahjaksi

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, 80kg räjähtävää seksiä sisältäville pelaajille suunnaattu ddr-ohjain

Tällä ohjaimella pelatessa on turha murehtia, että kehon räjähtävä seksi-osuus tippuisi alle 80kg

Seuraavaksi päästäänkin tanssipelaamista erilailla helpottaviin välineisiin, joita löytyykin sitten aika paljon. Lähdetään liikkeelle ihan yksinkertaisista laitteista ja välineistä ja siirrytään aina uskomattomampiin ja upeampiin vermeisiin.

Tapers

Nämä kengät ovat saaneet siunauksen yhdistyneiden tanssipelaajakansakuntien hyväksymältä, majesteettisessa palatsissa asuvalta, tanssipelisotien rauhantuojalta, joka on kaikkien tuntema Tanssipelipaavi Ludwig_diablo XII. 

Näillä kengillä tulokset niin sanotusti RÄJÄHTÄÄ käsiin, minkä takia useat ihmiset ovat vähän skeptisia sen suhteen, saisiko näillä pelata kisoissa. Vuoden 1996 Olympialaisissa näitä kenkiä ei saanut käyttää, mutta myöhemmin rajoitukset on poistettu. 

Suomessa pelaajilta löytyy 8 paria näitä kenkiä

Offsync-korva --säädin

Onko vituttanut joskus ihan älyttömästi se, että syncit vaan heilahtelee ja tuntuu siltä että joka aamu koneessa on eri sync? Etkö jaksa enää väännellä käännellä syncciä biiseistä erikseen joka kerta, kun alotat pelaamaan? Tässä on ratkaisu, jolla pystyt säätelemään syncciä tosi kivasti ja näppärästi suoraan lennosta. Tämän ihmelaitteen takana on joukko Jyväskyläläisiä tanssipelilapsiorjia, jotka halusivat lupauksen paremmasta huomisesta.

Uusimmassa versiossa pystytään säätämään myös äänenvoimakkuutta

Tanssipelijalat

Onko joskus ollut sellainen tunne, että pituus ei vain yksinkertaisesti riitä tehokkaampaan pelaamiseen? Tuntuuko joskus siltä, että olet alle arxin mittainen? Tähän ongelmaa on kanssa tanssipelatessa luotu ratkaisu, jonka avulla pituuden ei pitäisi olla enää ongelma. Useat sanovat ettei sillä pituudella ole niinkään väliä, vaan sillä miten sitä käyttää, mutta tällä tuotteella jokainen voi olla pitkä.


Uusimmassa versiossa on jalkoihin suoraan kiinnitetyt taperit, sekä nimmari tanssipelipaavilta.

Tuplatanko

Onko joskus tuntunut siltä, että se takana oleva tanko ei vaan riitä? Onko sinusta epäluonnollista pitää käsiä takana, kun ne voisivat olla edessä tai sivuilla? Et halua kuitenkaan kiinnittää pysyviä ratkaisuja omaan alustaasi, sillä se voisi estää mm. doublen pelaamisen, ja double on tunnetusti ihan törkeän suosittua. Noh, tästä voit ottaa tuotteen, jonka avulla voit unohtaa murehtimiset.

Jos tilaat tuotteen heti, saat mukaan myös tanssipeliluistimet, kypärän ja tangon kiillotus-setin

Pädipaskatunnistin

Tämä on viimeinen tuote, jonka esittelen teille, mutta se on sitäkin merkityksellisempi. Oletko koskaan yrittänyt säätää pädiäsi kuntoon? Ärsyttääkö, kun et tiedä mistä se ainainen pädipaska oikein tulee? Tuntuuko siltä, että miinat yllättävät sinut? Tähän on nyt onneksi tartuttu Pelikalla oikein urakalla ja on tuotettu työkalu, jonka avulla pädien kunnostaminen on helppoa. Tämä laite myös mahdollistaa charttien sisällön tunnistamisen song wheelissä (onko gimmickkiä, miinoja etc.)

Pädipaskatunnistin työssään, oikean pädin oikea nuoli on offsyncissä.

Kiitoksi teille kaikki lukijat, että jaksoitte lukea tämän postauksen loppuun. Toivottavasti näistä lahjaideoista on teille hyötyä miettiässänne lahjoja teidän rakkaille. Tässä on monenlaista häppeningiä tulossa, niin hyvien ystäväieni vehnaen, Rangiferin, MRJR:n ja hippaheikin synttäreitä, kuin salapukkia, että joulua. 

Laittakaa rohkeasti mailiini palautetta, jos kaipaisitte blogiin jotakin. Myös ihan vain yksinkertainen positiivinen palaute on tervetullutta, sillä en voi tietää tykkäättekö näistä postauksista. Kiitoksia etukäteen ja hyvää menoa ja meininkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti